Herroepingsrecht

Terugsturen of omruilen

U bent niet 100% tevreden over uw product?  Dat willen we niet op ons geweten hebben, dus moedigen wij u graag aan om gebruik te maken van ons herroepingsformulier zodat we de terugname zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen.

Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier. Om je herroepingsrecht, zowel in het geval van levering van diensten als levering van goederen snel en correct uit te oefenen, kan je gebruik maken van het online formulier voor omruiling en retour.  Na invulling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin alle details. Gelieve deze mail af te printen en mee terug te sturen naar het volgende adres:

Sonal NV
Antwerpsestraat  145,
2640 Mortsel

 

Voorwaarden herroepingsrecht

  1. Als je als particulier goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf). Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald, of ontvangst u desgewenst een nieuw product.
  2. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening. Wij zullen aangeven wat hiervan de kostprijs is of een raming maken, indien dit niet redelijkerwijze op voorhand kan worden berekend. Indien de goederen onmogelijk per post kunnen worden teruggezonden zullen wij deze bij jou komen afhalen en zullen jou hiervoor geen kosten worden aangerekend.
  3. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
  4. Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen getest zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als de producten niet meer in “winkelstaat” zijn, kan het zijn dat niet de volledige aankoopsom wordt teruggestort.
  5. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.